Hardenberg

Juni feestmaand bij Primo Keukens

Door de redactie

De hele maand juni viert Primo keuken feest met geweldige aanbiedingen op keukenapparatuur . "Wij verkopen keukens van een goed Duits merk in de prijsklasse van een kleine 2000 euro tot 8500 euro en onze kracht ligt erin dat wij een vaste lage prijs afgeven aan de klant", zegt Alex Voors, de formulemanager van Primo Keukens.

In de maand juni doen we daar nog een schepje bovenop met complete apparatenpakketten voor de gehele keuken, zodat de keukenaanbieding nog interessanter wordt voor de klant. Door onze gezamenlijk inkoop met onze andere vijf vestigingen in Meppel, Heerenveen, Hardenberg, Kampen en Almelo kunnen wij hierdoor heel veel bieden. Zo hebben wij van drie apparatenmerken heel scherpe aanbiedingen voor diverse apparaten zoals inductiekookplaten, koelkasten en combimagnetrons. Daarnaast hebben we een bijzondere aanbieding voor een Quooker kraan inclusief montage. Primo keukens richt zich op een brede keukenmarkt maar gaat op vele vlakken net iets verder in onze adviesfunctie. We maken een tekening, helpen de klant op weg met een leidingschema, kennen geen aanbetaling en we kunnen ook de montage regelen", vertelt Alex. "In onze showroom hebben we vele opstellingen en daarnaast digitale ondersteuning waar wij al onze keukens kunnen laten zien in alle opstellingen en kleuren, dat maakt de keus wel zo makkelijk. Tijdens de feestmaand juni hebben we voor iedere bezoeker een leuke attentie".

Kijk op www.primokeukens.nl voor de vestiging bij u in de buurt, de primo keukenzaken zijn dagelijks geopend van dinsdag tot en met zaterdag.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer