Hardenberg

Jumper Hardenberg is klaar voor de toekomst

Door de redactie

Na een aantal weken intensief voorbereiden en het compleet herinrichten van de dierenwinkel vieren Geert en Edith Overweg samen met medewerkers en klanten de heropeningsweek van woensdag 13 tot en met zaterdag 16 maart.

Ruim, open en licht, dat is de vernieuwde dierenspeciaalzaak Overweg Jumper Hardenberg aan de Hessenweg in Hardenberg. "Al sinds de start van het bedrijf in de jaren vijftig heeft het bedrijf niet stilgestaan en zijn we meegegroeid met de behoeften van onze klanten. Door onze laatste vernieuwing zijn we klaar voor de toekomst", aldus Geert Overweg.

Edith heeft nog volop vertrouwen in de offline retail verkoop waarbij service en klanttevredenheid voorop staan. Wat je online niet vindt is de persoonlijke aandacht en het 'even gezellig binnen wandelen' met je huisdier in een fysieke winkel. Gratis voor de deur parkeren en altijd vinden wat je zoekt, wat wil je als klant nou nog meer. Precies die behoefte is waar ze op in spelen met deze mooie en vernieuwde winkel. Bij Overweg Jumper Hardenberg zie je niet alleen de standaard dingen maar blinken ze al meer dan 75 jaar uit. Dit zie je terug in de service en klanttevredenheid, het uitgebreide assortiment, altijd scherpe acties en aanbiedingen en speciale klant-evenementen door het jaar heen. "Hiermee zijn we uitgegroeid tot een begrip in de regio" aldus Edith Overweg.

Heropeningsweek

De heropeningsweek van woensdag 13 tot en met zaterdag 16 maart wordt samen gevierd met de klanten van de dierenwinkel. Zo ontvangen alle klanten deze dagen een gratis Big Shopper, extra korting en zijn er speciale openingsaanbiedingen in de winkel.

Kijk voor alle acties op de achterpagina van De Toren en op de Facebookpagina van Overweg Jumper Hardenberg.