Hardenberg

Jumbo Boerenkool Met Worst loop / trail

Ingezonden

BOERENKOOL MET WORSTTRAIL - 9 februari.

Wie kent het niet. Sommigen gaan 9 februari a.s. al voor de 18de keer aan de Boerenkool met worst. Maar niet voordat ze 5, 9 of 14 km hebben gewandeld of hard gelopen. Naast de bestaande route van 5 km met natuurlijk de pittige klimmetjes over de Rheezer Belten is er een 9 en 14 kilometerroute waarbij asfalt zoveel mogelijk wordt gemeden. Alle routes zijn voor zowel hardlopers als wandelaars met een redelijke conditie goed te lopen. Het betreft een recreatieve loop zonder wedstrijdelement. Wel is er een finishklok met eindtijd, maar geen registratie. Er is een verzorgingspost ingericht met chocolademelk en onze traditionele 'sportdrank'. En bij de finish wacht u een heerlijk dampende winterse boerenkool met worstmaaltijd.

Starttijden hardlopers:

Start 14 km - 10.30 uur

Start 5 en 9 km - 11.00 uur

Wandelaars kunnen vanaf 9.00 uur op ieder gewenst tijdstip starten voor een tocht van 5, 9 of 14 km, maar zorg wel dat u op tijd terug bent, want vanaf 12.00 uur tot uiterlijk 13.30 uur is er voor deelnemers die dit bij aanmelding aangeven, een Boerenkool met worstbuffet.

Aanmelden kan middels een mail met naam, woonplaats en afstand naar info@mmrun-events.nl . Geef in deze mail ook aan of u aan wilt schuiven voor het Boerenkoolbuffet. Inschrijfgeld inclusief of exclusief buffet is voor alle afstanden een tientje.

Locatie: Sprookjescamping De Vechstreek, Grote Beltenweg 17 in Rheeze (Hardenberg).