Twenterand

Jubileumwedstrijd tegen Heracles Almelo

Door de redactie

De tijdens de feestweek van 75 jaar Vroomshoopse Boys onthulde historische fotowand vormt bij de sta-tribune op zaterdag 6 juli het decor van de jubileumwedstrijd van de Boys tegen eredivisionist Heracles Almelo. Besloten is de wand gedurende het gehele jubileumjaar 2019 te laten hangen. De jubileumwedstrijd begint om 16.30 uur.

Oud en jong verzorgen vanaf 14.30 uur een voorprogramma. Er zijn leuke activiteiten voor de Boys-jeugd en er wordt onder leiding van arbiter Ad Voortman uit Vroomshoop een promotiewedstrijd tussen de walking football-teams van Old Stars Twenterand en de Gold Stars van Heracles gespeeld. Voor de jubileumwedstrijd wordt afscheid genomen van vertrekkend hoofdtrainer Karlo Meppelink en middenvelder Ton Kunst. Assistent-trainer Henk Harmens heeft op 6 juli de leiding over de Boys-selectie, die de strijd aanbindt met Heracles Almelo. De nieuwe hoofdtrainer Jan-Peter Jonkman wordt geïntroduceerd bij het publiek. De oefenmeester uit Meppel is met de A-selectie van Vroomshopse Boys al in training gegaan om zich goed op de jubileumwedstrijd voor te bereiden. Net als in 2000, toen FC Twente op de Bosrand tegen de Boys speelde, wordt er veel publiek verwacht.

Voorverkoop

De entreekaarten kosten vier euro voor jeugd tot en met achttien jaar en acht euro voor negentien jaar en ouder. De voorverkoopadressen zijn Bruna Brinkman in Vroomshoop, O&O Sports en lifestyle in Vriezenveen, Drogisterij Berghuis in Westerhaar-Vriezenveensewijk, de Read Shop in Den Ham en de fanshop bij Heracles Almelo.