Hardenberg

Jubileumeditie Slobberfeest met een knipoog naar vroeger

Door de redactie

Donderdag 15 en vrijdag 16 augustus viert het Slobberfeest haar twintig jarig jubileum, speciaal hiervoor heeft de organisatie een spetterend programma weten samen te stellen met bands die in de beginjaren het podium betraden. Maar liefst twee dagen lang is het compleet vernieuwde Wilhelminaplein de locatie voor het gezelligste gratis vakantiefestival van het Oosten.

Edwin W. Bosch

Line up donderdagavond

Donderdag staat De Hardenbergse rockformatie 'Taken an Aspirin' na jaren weer in een unieke bezetting op de bühne, samen met de lokale rock-, pop- en dance coverband '2Q2Get' verzorgen zij een avondvullend programma met een unieke mix van de beste classics tot de ultieme hits van nu. Ook zijn er een aantal speciale gastoptredens van onder andere Anja Dalhuisen (TVOH '12). Vrijdag komt 'Papa di Grazzi' het plein in Hardenberg omtoveren tot een ware feestarena.

Take An Aspirin

Deze band was in de jaren '80 en '90 dè band van de regio, de 8-koppige formatie trad op door heel het land en speelt op het Slobberfeest in de originele bezetting. Naast enkele eigen nummers, die vast nog bekend zijn bij het oudere publiek, spelen ze van De Dijk, Bökkers en André Hazes tot Robbie Williams, Guns and Roses en Gary More.

Deze show wordt ze aangevuld met enkele gastoptredens, danseressen en een speciaal geformeerde blazerssectie.

2Q2GET

De pop-, rock- en dance coverband die zorgt voor de ideale sfeer, De zeven bandleden zorgen voor actie en plezier op het podium het geheel wordt aangevuld met spetterende dansacts. Ze nemen het publiek mee door hun volledige repertoire, een prachtige tijdrijs! Van steengoede klassiekers tot de laatste hits, door de liefde voor muziek en entertainment zet 2Q2GET altijd een ijzersterk optreden neer. De band heeft bewezen dat ze zowel bij de grote tentfeesten als festivals het publiek fantastisch kunnen entertainen.

Line up vrijdagavond

Vrijdagavond wordt, evenals de donderdagavond, gek, super muzikaal, verrassend, en vooral erg veelzijdig. Want zo kun je de show van de dames en heren van Papa di Grazzi het beste omschrijven. Met blazers, superlenige sexy danseressen en een kneiter van een led-wall spelen ze vrijdagavond de populaire all-time classics, up to date top 40 hits en de betere rock- en feestnummers. Beleef de speciale Papa di Grazzi sound in een wervelend optreden. DJ Delano zal tussen de sets door het publiek vermaken met de hipste hits.

Het Slobberfeest begint om 21.00 uur en is gratis toegankelijk. Meer informatie vind je op www.slobberfeest.nl of via social media.