Hardenberg

Jubileum PB Varsen

Door de redactie

Plaatselijk Belang Varsen, de belangenbehartiger van de buurtschap Varsen, bestaat dit jaar 40 jaar. Daarom organiseert zij op zaterdag 15 juni, van 11.00 tot 17.00 uur, een gezellige fair op de Brink. Iedereen is van harte welkom aan de Varsenerweg 6 in Varsen.

Het Plaatselijk Belang zorgt onder andere voor het samenbrengen en versterken van de buurt door jaarlijks diverse activiteiten te organiseren. Ook het verfraaien en onderhouden van de buurtschap staat altijd hoog op de agenda. Een voorbeeld hiervan is het recent afgeronde project 'de Brink' in Varsen.

Deze twee mijlpalen wil PB Varsen graag samenbrengen. Daarom organiseert zij de fair. Op deze fair vindt u diverse stands met kleding, wijnen, brocante, woonaccessoires en vers artikelen. Ook voor de kinderen is er veel te doen, activiteiten zoals een springkussen, diverse knutselmogelijkheden, twister, en nog veel meer! De aanleg van De Brink is in de afgelopen maanden helemaal afgerond. Tijdens de fair, om 14.30 uur, zal De Brink officieel geopend worden door wethouder Leo Bongers. Het slagwerk van Soli Deo Gloria zal hieraan haar medewerking verlenen met een bijzondere bijdrage. Plaatselijk Belang Varsen zou het leuk vinden om deze dag ook oud-Varsenaren te verwelkomen.