Hardenberg

Jubilarissen bij Jubileumuitvoering Vorie-Vana

Door de redactie

Tijdens de jubileumuitvoering van Vorie-Vana zaterdagavond in De Voorveghter werden Annieta Knol en Eric de Jong door regisseur Chris Stuut gehuldigd voor respectievelijk 25 en 40 jaar lidmaatschap. Annieta speelde in die 25 jaar geweldige mooie rollen en ook zaterdagavond in het toneelstuk De Canadese invasie was ze weer geweldig op dreef.

Chris bood haar een spiegel met inscriptie aan en een prachtige bos bloemen en bedankte haar voor haar inzet voor de vereniging. Ook Eric de Jong werd bedankt voor zijn geweldige rollen die hij veertig jaar lang speelde bij Vorie-Vana hem werd een horloge aangeboden. Chris sprak de hoop uit dat beiden nog vele jaren op toneel mogen staan. Vervolgens werd Chris Stuut door Lianda de Boer in het zonnetje gezet voor het feit dat hij als oprichter, secretaris vijftig jaar lid is van Vorie-Vana en ook ruim veertig jaar is hij vaste regisseur van Vorie-Vana. Lianda bedankte Chris voor zijn geweldige inzet en bood namens de vereniging een reischeque en bloemen aan.. Ook oud-collega en technicus van De Voorveghter Karsten Berends bood namens het theater Chris bloemen aan.

Vorie-Vana kan terugzien op een geweldige jubileumuitvoering waarbij het publiek met volle teugen heeft genoten van het toneelstuk De Canadese invasie.