Hardenberg

Jim Bakkum met persoonlijk liedjesprogramma in Voorveghter

Door de redactie

Op donderdag 30 januari komt Jim Bakkum met zijn eigen persoonlijke programma 'Klein' in theater De Voorveghter. Met een alles samenvattende titel bezorgt Jim samen met een pianist zijn publiek een intieme ode aan de mooiste Nederlandstalige liedjes. Aanvang 20.15 uur.

Aan de hand van zeer persoonlijke anekdotes over de mooiste, maar ook minder mooie momenten uit zijn leven, neemt Jim je mee op een bijzondere muzikale reis, waarin we liedjes horen die voor Jim een bijzondere betekenis hebben. Van Frank Boeijen tot Herman van Veen en van de 3JS tot Jims eigen repertoire; alles komt voorbij. "Dit is voor mij de puurste vorm van entertainment. Allereerst omdat zingen, naast al mijn andere werkzaamheden in de entertainment business, nog steeds als meest natuurlijk voelt. Het publiek een kijkje geven in mijn wereld, geeft een speciaal gevoel", aldus Jim.

Kaarten

Kaarten zijn te bestellen op www.voorveghter.nl of via 0523-280350. Ze zijn ook tijdens de openingstijden aan de theaterkassa verkrijgbaar. De kassa van De Voorveghter is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 11.00 tot 14.00 uur en op donderdag tussen 19.00 en 20.00 uur. Tevens is de kassa een uur voor iedere voorstelling geopend.