Hardenberg

Jeugd Basketballvereniging Second Dribble presteren goed, U18 krijgt winst cadeau

Ingezonden

Zaterdagmorgen vertrokken de U8/U9 spelers al vroeg naar Vriezenveen voor het peanuttoernooi georganiseerd door de Peatminers. Het thema was dit keer Respect. De U8 speelde met liefst 3 nieuwe spelers. Toch wonnen ze 2 van de 3 wedstrijden. Ook de U9 speelde goed. Zij wonnen 1 van de 3 wedstrijden. Aan het eind van het toernooi werd Second Dribble U8 ook nog uitgeroepen tot het meest respectvolle team. Als beloning ontvingen de spelers een prachtige NBA cap.

In De Slag ontvingen de meiden van Second Dribble U12 de absolute koploper Picker Reds Eibergen. Hoewel de uitkomst van tevoren eigenlijk al vast stond, lieten de meiden zich niet zomaar overlopen. Ze gaven echt alles en wisten hierdoor de tegenstander redelijk in bedwang te houden. Eindstand 8-58.

De jongens van Second Dribble U12 moesten in Almelo spelen tegen de Uitsmijters. Het was voor hun een makkelijke wedstrijd. Het team was heel fel op de bal en ze scoorden ook nog vrij makkelijk. Zo sleepte Second Dribble U12 jongens een mooie overwinning binnen. Eindstand 7-37.

Second Dribble U18 zou als laatste in De Kamp spelen tegen The Jugglers. Een belangrijke wedstrijd om de laatste plek in de competitie. Maar een uur voor de aanvang kwam het bericht dat The Jugglers niet genoeg spelers had en niet kwam. Hierdoor won Second Dribble U18 reglementair met 20-0. Maar ze hadden liever gespeeld. Wel is het team nu van de laatste plek af.

Wil je ook basketballen? Meedoen bij een training van één van onze teams kan altijd. De trainingsavonden zijn op maandag tot en met donderdag in sporthal De Kamp. Voor elke leeftijd is er een team. Daarnaast hebben we ook een prachtig rolstoel team. Ook daar mag je gerust een paar keer mee trainen. Je hoeft geen beperking te hebben. Wel veel inzet.

Zie voor meer info www.second-dribble.nl. Of stuur een mail naar secretaris@second-dribble.nl.