Coevorden

Jeremiah Pelatja in de Fontein

Door de redactie

Jeremiah Pelatja, eigenaar van een thaiboksclub in Hoogeveen, zal zondag 2 februari spreken over zijn bewogen, criminele verleden en bijzondere verandering bij De Fontein in het EMCO-gebouw, Monierweg 12 te Coevorden. Aanvang 9.30 uur.

Jeremiah heeft een moeilijk leven gehad, maakte de verkeerde keuzes en zat zelfs langere tijd in de gevangenis. "In de gevangenis leerde ik niks, ik werd er eigenlijk alleen maar slechter. Ik ging nog meer domme dingen doen", kijkt Pelatja terug. Al jong belandde hij in

een verkeerd milieu. Tot op een nacht vijf jaar geleden de ommekeer kwam. "Ik droomde over mezelf en zag een slecht persoon. Ik wist dat ik op een dood spoor zat", vertelt de Hoogevener. Hij riep vervolgens God om hulp en gooide het roer om. Hij nam afscheid van zijn foute vrienden en zocht hulp bij zijn problemen. En dankzij de ervaringen die hij opdeed heeft hij nu zijn eigen bedrijf waarmee hij jonge mensen coacht. De Fontein heeft naast de kerkdienst ook een kinderprogramma. Voor meer info zie www.defontein.net.