Hardenberg

J.ARRINDELL HAALT FINALE IN DE BEKER BIJ DE HAMMERDAMMER

Ingezonden

In de onderlinge competitie worden de volgende wedstrijden gespeeld.

J.Arrindel tegen G.Endeman is een wedstrijd voor de beker, en dit werd een strijd voor een finale plaats, Endeman die de laatste weken goed in vorm is trekt dan ook fel van leer tegen Arrindell, maar door zelf een combinatie over het hoofd te zien waarin Endeman een dam had kunnen halen, neemt Arrindell daarna de partij over en door een fout van Endeman gaat de winst naar Arrindell 2 – 0.

J.v.d Vegt speelde tegen J.Slotman in een boeiende partij waarin beiden aan elkaar gewaagd waren maakte v.d. Vegt halverwege een kleine misrekening en dat kwam hem op een schijf achterstand te staan, hoe v.d. Vegt ook probeerde het tij nog te keren hij ontkwam niet aan verlies 0 – 2.

J.Bonthuis neemt het op tegen D.Voort in een mooie partij waarin het tot het eind spannend blijft, maar Bonthuis toch op het nippertje aan het langste eind trekt en dus er met de winst vandoor gaat 2 – 0.

H.Koenderink speelt deze avond tegen J.Braakman en in een enerverende partij waarin beiden aan elkaar gewaagd zijn neemt in het eindspel Braakman het heft in handen, door een hele mooie combinatie zet zij Koenderink opzij, en gaat er verdiend met de winst vandoor 0 – 2.