Hardenberg

JAN VAN DER VEGT ONTSNAPT AAN NEDERLAAG TEGEN JOOP KOOMAN

Ingezonden

onderlinge competitie worden de volgende wedstrijden gespeeld.

Jullien Arrindell speelt tegen Jan Slotman in het begin ging het gelijk op maar op het eind moet Jan Slotman zijn meerdere erkennen in Jullien Arrindell 2-0.

Jan v.d. Vegt neemt het op tegen Joop Kooman, op het oog is er nog niets aan de hand voor Jan v.d. Vegt en komt dan ook verdiend een schijf voor, maar door een enorme vergissing van Jan v.d. Vegt kan Joop Kooman door twee schijven te geven plotseling zomaar doorlopen naar een dam, dit brengt Jan van der Vegt in grote problemen en probeert er alles aan te doen om het recht te zetten, nadat Jan v.d.Vegt bijna de moed heeft verloren maakt ook Joop Kooman een enorme blunder en komt Jan v.d.Vegt met de schrik vrij en wint de partij 2-0.

Eddy Stokvis tegen Gerard Endeman is een zeer boeiende partij, waarin beiden zeer sterk voor de dag komen, alleen moet Gerard Endeman op het eind de winst aan Eddy Stokvis laten 2-0.

Jennie Braakman speelt tegen de andere vrouwelijke damster Jannie Bonthuis, tot op de helft van de partij gaat het gelijk op maar daarna neemt Jennie Braakman het heft in handen en komt een schijf voor en maakt dam, hierna Laat Jannie Bonthuis nog een paar kansen liggen om weer in de partij te komen en gaat Jennie Braakman er met de winst vandoor 2-0.

Dinant Voort tegen Henk Koenderink is een partij waar Henk Koenderink snel een schijf voor en geeft deze voorsprong niet meer uit handen 0-2.

Bert Nieboer speelt tegen Hilco Braakman, beide spelers hebben het in het begin van de competitie zeer goed gedaan en zijn dan ook zeer aan elkaar gewaagd, halverwege de partij lijkt het er op dat Hilco Braakman steeds meer de overhand gaat nemen en zo de partij naar zich toe te lijken trekken, maar door een zeer mooie combinatie van Bert Nieboer komt deze sterk terug en besluiten beiden tot een remise 1-1.

Wim Bouwhuis tegen nieuwkomer Gerrit Lohuis is lange tijd een partij die in evenwicht blijft, maar op het eind komt Gerrit Lohuis net te kort 2-0.