Hardenberg

Jan en Annie 50 jaar bij elkaar

Door de redactie

Jan en Annie Hofsink-Nijenhuis uit Hardenberg werden op 30 december 1970 door de toenmalige ambtenaar van dienst, de heer Stukje, in het stadhuis van Hardenberg in de echt verbonden. Het paar ging wonen aan de Jordaan in Bergentheim. Het gouden paar werd gezegend met twee dochters een zoon en acht kleinkinderen.

Jan Hofsink (70) werd geboren in Bruchterveld als jongste telg in een gezin met acht kinderen. Op dertienjarige leeftijd gingen de handen uit de mouwen en werden de eerste guldens verdiend bij meubelfabriek Steur in Hardenberg. Hierna werd de Verenigde Offset bedrijven, eveneens in Hardenberg, zijn volgende werkgever. Maar liefst 39 jaar bleef Jan als chauffeur werkzaam bij het distributiebedrijf van Aldi in Ommen. Op 67-jarige leeftijd kwam er een einde aan zijn werkbare leven.

Annie Nijenhuis (72) groeide op in Bergentheim als derde kind in een gezin met zeven kinderen. Annie ging onder andere aan het werk bij Wehkamp in Dedemsvaart. Nu woont het paar al jaren in het appartementencomplex De Mulderij in Hardenberg en genieten ze beiden van puzzelen, wandelen, zingen en breien, maar bovenal vinden ze houvast en blijdschap in het geloof van Jezus Christus.