Coevorden

Inwoner van Coevorden wint 1 miljoen euro

Door de redactie

Een grote verrassing voor een inwoner van Coevorden. Zij heeft in de trekking van de BankGiro Loterij een bedrag van éém miljoen euro gewonnen. De winnares, die anoniem wil blijven, werd onlangs verrast met het goede nieuws.

De winnares weet wel raad met haar prijs: "Ik wil een nieuw appartement kopen en het helemaal leuk inrichten. De kinderen krijgen natuurlijk ook wat".

Ambassadeurs BankGiro Loterij blijven even thuis

Gewoonlijk reikt een ambassadeur van de BankGiro Loterij de één miljoen euro uit. Die feestelijke uitreikingen slaat de loterij voorlopig over vanwege de voorschriften rond het coronavirus. Winnaars worden telefonisch of per brief op de hoogte gesteld van het goede nieuws.

Deelnemers én cultuur winnen bij BankGiro Loterij

De BankGiro Loterij maakt iedere dag de winnaar van een prijs bekend. Alle dagen gaat er 10.000 euro uit, elke week 100.000 euro en iedere maand wint een deelnemer van de loterij maar liefst 1 miljoen euro. De BankGiro Loterij is de cultuurloterij van Nederland: niet alleen deelnemers winnen, ook tal van culturele organisaties zoals musea, molens en monumenten. Met minimaal 40 procent van ieder lot dragen 700.000 BankGiro Loterij-deelnemers maandelijks bij aan cultuur in Nederland. Hierdoor kon de Loterij in 2020 een recordbedrag van 84,3 miljoen euro verdelen onder 77 culturele organisaties.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer