Hardenberg

Interkerkelijke Ontmoeting met vrouwen

Door de redactie

De Interkerkelijke Werkgroep Ontmoeting met vrouwen in Hardenberg nodigt je van harte uit voor een vrouwenochtend op dinsdag 7 mei in de Sjaloomkerk, Hessenweg 57 te Hardenberg. Gastspreekster is Marianne Grandia uit Woudrichem met het thema; Leven met Jezus: Hoe?

'Ik wil meer en meer gaan lijken op Jezus.' Zo luidt een refreinregel van een bekend kinderlied van Marcel Zimmer. Een prachtig verlangen, maar hoe geef je daar invulling aan? En wat en wie heb je daarvoor nodig? Kom luisteren naar het verhaal over een leven met Jezus en ontdek niet alleen hoe je op Hem kunt gaan lijken, maar ook wat sommige bijbelteksten te maken hebben met een armbandje en met... kipfilet.

Nieuwsgierig? Kom jij/u dan ook. Er is veel ruimte om vragen te stellen, met elkaar te praten, te zingen, te bidden en wat te drinken.

Je bent van harte welkom vanaf 8.45 uur. De koffie staat dan klaar. Om 9.15 uur willen zij graag starten met het programma en sluiten af om 11.45 uur.

Neem gerust een vriendin, buurvrouw of kennis mee. Er is kinderoppas en er zal een boekentafel zijn. Er wordt een collecte gehouden om deze vrouwenochtenden te kunnen blijven organiseren. Zij hopen je te ontmoeten.

Meer weten? Bel gerust Erika Stolper 0523-264334 of Frony de Weerd 0618266062.