Twenterand

Inspiratieavond New York en Florida

Door de redactie

VakantieXperts Den Ham organiseert op donderdag 19 september vanaf 18.30 uur een inspiratieavond in Café de Brink in Den Ham. New York en Florida staan in de schijnwerpers en er is een prachtige camper van Fraserway, type C Large met slide out die bezichtigd kan worden. Zo kun je al een beetje testen of reizen per camper iets voor je is.

Om 19.00 uur begint de presentatie New York door Sunair Vakanties. 'The city that never sleeps' is een metropool waar je niet uitgekeken raakt. New York heeft op bijna iedereen een enorme aantrekkingskracht. De 'Big Apple' is zonder twijfel één van de meest dynamische steden ter wereld.

Vervolgens begint om 20.00 uur de presentatie Florida door Tenzing Travel. Florida, the Sunshine State, is niet gewoon mooi, het is gewoonweg magisch. De perfecte staat voor de ultieme (road)trip. En klinkt Miami, Everglades, Orlando, the Keys, Bahamas, Kennedy Space Center, Disney, Caraïbisch gebied et cetera jou als muziek in de oren? Vanzelfsprekend zorgen we ook voor koffie/thee en een drankje en hapje. We maken er een leuke avond van. Aanmelden kan via denham@vx.nl of ons Facebook event: www.facebook.com/events/455289528605093/.