Hardenberg

Inspiratie-avond lezersreis weekblad de Toren

Door de redactie

Studenten van Alfa-Travel organiseren op woensdagavond 27 maart een inspiratie-avond voor de lezersreis van Weekblad de Toren. Deze reis vindt plaats van 7 t/m 11 oktober 2019. Wilt u alvast sfeer proeven? Benieuwd naar alle ins en outs van de bestemming van de reis? Graag nodigen de studenten u uit voor een bijzondere avond vol gezelligheid, muziek, informatie en lekkere streekgerechten in het LOC+ te Hardenberg. Inloop 19.00 uur, aanvang 19.30 uur.

Deze inspiratie-avond is een unieke samenwerking tussen studenten van Alfa-college Hardenberg, The Travel Club/Your Travel en weekblad De Toren. Tijdens deze avond zullen zij u alles vertellen over de bestemming van de reis, wat er allemaal te beleven valt, alle praktische informatie en heeft u tevens de mogelijkheid om de reis gelijk te boeken. De studenten bereiden een presentatie voor en verzorgen de gehele aankleding en beleving passend bij de bestemming. Daarnaast kunt u tijdens deze avond alvast de sfeer proeven en genieten van verschillende heerlijke gerechtjes uit de streek van de bestemming van de Torenreis, geserveerd en gemaakt door studenten KOK en Manager Ondernemer Horeca. Tijdens de lezersreis worden altijd verschillende steden aangedaan en de precieze bestemming en hoogtepunten van deze reis zullen op deze avond onthult worden. De Eschländerkapel uit Hellendoorn zal voor de muzikale omlijsting zorgen. Deze kapel behoort al jaren tot de top van de Nederlandse blaaskapellen. Zij zullen muziek spelen helemaal in de sfeer van de reis!

Reserveren?

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk 15 maart 2019 via: Alfa-Travel@alfa-college.nl. Graag o.v.v. uw naam, telefoonnummer, adres en het aantal personen. Mocht u toch liever willen bellen, dan kan dat met Antoinette Nicolai (The Travel Club / Your Travel): 06-28062330. Vol is vol! Bij ontvangst zal een kopje koffie en wat lekkers voor u klaar staan, en tijdens deze avond worden heerlijke gerechtjes uit de streek geserveerd. (overige drankjes op de avond zijn voor eigen rekening)