Hardenberg

Inschrijving Vechtdal Crosscompetitie geopend

Ingezonden

Komend najaar wordt de zesde editie van de Prins Sport Vechtdal Crosscompetitie gehouden. Nieuw is dat de populaire Lemelerbergloop nu ook deel uitmaakt van de competitie. De verwachting is dat dit een positieve boost in aantal deelnemers en kwaliteit gaat geven.

De Vechtdal Crosscompetitie is een absolute aanrader voor alle hardlopers die houden van een uitdagende competitie in schitterende bosrijke omgevingen. ACO Van Elderen uit Ommen, Bos Bedden Loopgroep AG '85 uit Nieuwleusen/Staphorst, Loopgroep de Zandstuve uit Vroomshoop en Spurt '88 uit Hardenberg organiseren samen deze crosscompetitie. Deelnemers kunnen meedoen met vijf wedstrijden in Lemele, Punthorst, Vroomshoop, Ommen en Hardenberg. Voor dertig euro inschrijfgeld voor de senioren en tien euro voor de jeugd kan worden deelgenomen aan alle vijf wedstrijden. In diverse leeftijdscategorieën wordt gestreden voor de winst in de competitie. Om voor de eindoverwinning in aanmerking te komen dient men bij minimaal vier van de vijf wedstijden de finishlijn te hebben gepasseerd. Aan het eind van de competitie zijn er in elke leeftijdscategorie aantrekkelijke prijzen voor de drie hoogst geklasseerden te verdienen.

Wedstrijddata: 31 oktober 2020 Lemelerbergloop in Lemele; 21 november 2020 Zwarte Dennen Cross in Punthorst (Staphorst); 9 januari 2021 Zandstuve Bosloop in Vroomshoop; 27 februari 2021 ACO van Elderen Crossloop in Arriën (Ommen); 13 maart 2021 Oldemeijercross in Rheeze (Hardenberg).

Inschrijven

De inschrijving voor de Vechtdal Crosscompetitie 2020-2021 is geopend tot en met 20 november of bij het bereiken van het maximum van vijfhonderd deelnemers. Inschrijven kan alleen online. Daarnaast hebben de organiserende verenigingen afzonderlijk een eigen (voor)inschrijving. In verband met het coronavirus zijn er maatregelen getroffen om de wedstrijden zo veilig mogelijk te laten verlopen. Zo is er geen na-inschrijving en starten de deelnemers in groepjes. Meer informatie is terug te vinden op www.vechtdalcrosscompetitie.nl.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer