Hardenberg

Inschrijven voor Jeugdvoetbalkamp

Door de redactie

Het enthousiasme van alle deelnemers die hebben mee gedaan aan het voetbalkamp 2018 en het grote succes waren voldoende aanleiding voor de organisatie om dit jaar weer een voetbalkamp op te pakken. Aankomende zomer staat het Jeugd-Voetbalkamp van dinsdag 16 tot en met 19 juli gepland en evenals vorige jaren vindt dit plaats op sportpark de Boshoek in Hardenberg.

Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang en neemt de invulling van het komende Jeugd-Voetbalkamp steeds vastere vormen aan. In grote lijnen is het programma alweer besproken en zijn de eerste contacten gelegd. Het Jeugd-Voetbalkamp biedt plaats aan jeugdleden van voetbalverenigingen uit de gemeente Hardenberg. En wordt mede mogelijk gemaakt door de steun van de sponsors en ook de gemeente Hardenberg die de velden weer beschikbaar stelt.

De inschrijving voor het Jeugd-Voetbalkamp 2019 start vandaag, 20 maart, 8.00 uur. Aanmelden kan tot zaterdag 23 maart, 20.00 uur. Daarna volgt een definitieve bevestiging dat de inschrijving al dan niet is gehonoreerd. Voor meer informatie kunt u tot die tijd terecht op de website van het Jeugd-Voetbalkamp. Meer info op www.jeugd-voetbalkamp.nl.