Hardenberg

Inloopmiddagen Uitvaartzorg Salland in LOC+

Door de redactie

Iedere eerste dinsdag van de maand houdt Uitvaartzorg Salland tussen 13.30 en 16.30 uur een inloopmiddag op het Zorg & Welzijn plein in het LOC+. Hier kunnen mensen zonder afspraak en kosteloos terecht voor meer informatie en advies.

Uitvaartzorg Salland regelt en verzorgt uitvaarten in Hardenberg en omgeving. Eigenaar Erik Janssen: "Met bewogenheid wil ik iets betekenen voor mensen in een tijd van rouw en afscheid nemen. Het overlijden van een dierbare is immers een ingrijpende gebeurtenis. Belangrijk daarbij vind ik keuzevrijheid en aandacht, om samen met de nabestaanden tot een goede herinnering te komen".

Alle huurders en partners van Zorg & Welzijn plein dragen bij aan het welzijn van de inwoners uit de regio. Naast GGD IJsselland zijn het Samen Doen Team, Accare, Tactus Verslavingszorg, Sportservice Groep, Restart, Argonout en Diëtistenpraktijk Van Asselt. Verder organiseert Vitaal Vechtdal in samenwerking met leerlingen van zorgopleidingen van het Alfa-college en bijvoorbeeld de Saxenburgh Groep hier ook activiteiten. Het plein in het LOC+ is dagelijks geopend van maandag tot en met vrijdag. De eerstvolgende inloopmiddagen zijn op 2 april, 7 mei, 4 juni en 2 juli.