Hardenberg

Inloopmiddag voor al uw vragen rondom een uitvaart Bergentheim

Door de redactie

Op donderdag 23 mei houdt Erik Janssen van Uitvaartzorg Salland een inloopmiddag in Dorpshuis "Veur Mekaar" voor al uw vragen rondom een uitvaart. Welke regels zijn er voor een uitvaart? Kan ik mijn uitvaart invullen zoals ik dat wil? Hoeveel tijd is er tussen het overlijden en de uitvaart. Kan ik met mijn uitvaartverzekering ook bij jou terecht?

JANINE BRUINENBERG FOTOGRAFIE

Veel mensen lopen met vragen rond over een uitvaart. Het is belangrijk dat iemand tijdig en goed kan nadenken over de invulling van het definitieve afscheid. Om mensen te helpen met al hun vragen over de dood of uitvaarten organiseer ik voortaan elke maand een inloopmiddag. U kunt er terecht voor al uw vragen. Vragen staat vrij. Heeft u meer tijd nodig voor uw vragen of liever een gesprek bij u thuis? Dan maak ik daar een afspraak met u.

Waar kunt u terecht?

De inloopmiddag voor uitvaartvragen wordt gehouden op donderdag 23 mei van 13.00 ¿ 16.00 uur in Dorpshuis "Veur Mekaar" Burgemeester Oprellaan 5 in Bergentheim. De toegang is vrij en u hoeft geen afspraak te maken. Wilt u nu alvast meer informatie kijk dan op www.uitvaartzorgsalland.nl.