Hardenberg

Inloopbijeenkomst tweede fase Sluis V in Balkbrug

Door de redactie

Vanwege de toenemende vraag naar woningen wordt gestart met de tweede fase in woongebied Sluis V in Balkbrug. Op woensdag 6 maart vindt er een inloopbijeenkomst plaats waar geïnteresseerden terecht kunnen voor meer informatie over de tweede fase.

Gemeentelijke kavels

De gemeente Hardenberg biedt zes nieuwe bouwkavels aan voor een vrijstaande of twee-onder-een-kapwoning in de tweede fase. Het gaat om percelen met een grootte van 275 vierkante meter– 597 vierkante meter. Tijdens de inloopbijeenkomst start tevens de inschrijving voor de nieuwe gemeentelijke bouwkavels.

Inloopbijeenkomst

Tijdens de inloopbijeenkomst op woensdag 6 maart in het Trefpunt (Meppelerweg 34, Balkbrug) wordt er meer informatie gegeven over de tweede fase van Sluis V. Belangstellenden kunnen tussen 17.00 uur en 19.00 uur vrij binnenlopen. Het Woonteam van de gemeente Hardenberg is aanwezig om informatie te geven over de bouwkavels.

Naast de gemeente geeft ook Vrieling Makelaardij kavels uit in de tweede fase van Sluis V. Vrieling zal ook aanwezig zijn op de informatieavond in het Trefpunt. Meer informatie over het woongebied Sluis V is te vinden op www.hardenberg.nl/bouwkavels.