Ommen

Informatieavond SamenLoop voor Hoop Ommen 2019

Door de redactie

De derde editie van de SamenLoop voor Hoop Ommen vindt 25 en 26 mei plaats op het Sportpark Westbroek en vanaf nu staan de voorbereidingen in een hoge versnelling. Goed nieuws voor wie overweegt om mee te doen of wie meer wil weten over dit bijzondere evenement: op 23 januari is er een speciale Informatieavond in het Ommense Vechtdal College. Iedereen is welkom bij de Informatieavond in het Vechtdal College, Balkerweg 2, Ommen. Aanvang: 20.00 uur, entree is gratis en de koffie staat klaar.

Ad Weijdt

Wil Derks van de commissie Werving en Registratie heeft polsbandjes binnen, informatieboekjes bij de drukker liggen en is er helemaal klaar voor. "Het wordt een gezellige avond die bol staat van inspiratie en ideeën over hoe je de SamenLoop voor Hoop in zou kunnen vullen. Het geweldige van dit evenement is dat zoiets ook op veel verschillende manier kan. Deelnemen in een team geeft een gevoel van verbondenheid en is leuk. Maar meedoen kan ook als individu of als de vrijwilliger die we met open armen ontvangen. Mensen kunnen er zoveel in kwijt, dat is het unieke eraan. Later horen we steevast hoe onvergetelijk de ervaring is geweest. Dat koesteren we hier in Ommen", aldus Derks.

Er is een speciale website 'samenloopommen.nl' in voorbereiding – registreren is daarop nu al mogelijk maar binnenkort is de hele site actief. Die biedt dan alle benodigde informatie, onder meer over de Eregasten, de Ambassadeurs en de acties van de Teams. Ook is daar het laatste nieuws te volgen, net als op de Facebookpagina SamenLoopOmmen.

Derks en zijn team staan op 23 januari klaar om te laten zien wat je kunt verwachten, hoe je registreert, vragen te beantwoorden en om vooral veel inspirerende ervaringen en ideeën uit de vorige edities te delen.