Twenterand

Informatieavond over gebruik natuurlijke producten

Door de redactie

In Het Punt in Vroomshoop is op dinsdag 21 januari om 19.30 uur een informatieavond over het gebruik van natuurlijke producten. Deze avond wordt georganiseerd door ondernemer Nick Lambers.

Lambers opende een jaar geleden zijn eigen winkel aan de Julianastraat in Vroomshoop met onder meer de verkoop van het populaire CBD-olie (cannabidiol). "In de winkel krijgen we regelmatig vragen over het gebruik van deze natuurlijke producten. Mensen willen weten waar het vandaan komt, hoe ze het kunnen gebruiken en wat het betekent voor hun gezondheid. Om mensen meer inzicht en kennis te geven in het gebruik van deze natuurlijke producten, organiseren wij deze informatieavond", zegt Nick Lambers.

Lambers: "Wij verkopen bijvoorbeeld het populaire CBD-olie. Steeds meer mensen gebruiken dit vanwege het positieve effect op hun gezondheid. Maar we krijgen in de winkel ook veel vragen binnen van mensen die minder bekend zijn met deze natuurlijke producten en het gebruik ervan. Klopt het dat het gebruik van natuurlijke producten preventief jouw gezondheid kan beïnvloeden? Betekent dit dan dat je minder ziek gaat worden en je weerstand kan verhogen en de schadelijke bacteriën kan afbreken? Dit zijn vragen die we vaak horen en daarom organiseren wij voor iedereen deze informatieavond".

Ook krijgen belangstellenden een inkijkje in de herkomst van de producten. Voor iedere bezoeker is er gratis een leuke, gezonde attentie. Aanmelden is niet verplicht, maar kan vooraf wel via Nick Lambers nickvroomshoop@hotmail.com, 06-83170145..