Hardenberg

Informatie avond leefstijl en vitaliteit in Gezondheidscentrum Rollepaal

Door de redactie

''Is je lijf je lief, leef dan preventief''. Bent u geïnteresseerd in wat een gezonde leefstijl inhoudt en hoe je vitaal kan worden, zijn en blijven? Dan nodigt gezondheidscentrum Rollepaal in Dedemsvaart u van harte uit om u aan te melden voor deze informatieavond op donderdag 30 januari van 19.30 ¿ 20.30 uur, Aanmelden kan via info@gcrollepaal.nl of op tel. 0523-61 12 83. Deelname is gratis.

Astrid Kerbof is werkzaam als psychosomatisch fysiotherapeut en leefstijl- vitaliteit coach. Tijdens deze informatieavond neem zij u mee op een korte reis waar we alle stations passeren die te maken hebben met een gezonde leefstijl zodat we kunnen zeggen dat we ons optimaal gezond en vitaal voelen.

Bent u vervolgens verder geïnteresseerd om de stations ook áán te doen, omdat u opmerkt dat er op bepaalde punten wat te wensen over laat, of winst te behalen valt?

Dan kunt u zich aanmelden voor een vrijblijvende korte screening/intake van 30 minuten om te kijken wat Astrid u kan bieden en vooral wat u bij haar kunt halen om zelf wederom vitaal te worden.

''Preventief werken aan een gezonde leefstijl is een cadeautje dat je pas later uitpakt''.