Hardenberg

Ik zie ik zie wat jij niet ziet

Door de redactie

Op woensdag 24 april organiseert Landschap Overijssel bij Bezoekerscentrum De Wheem aan de Oud Avereest 22 in Balkbrug de kindermiddag 'Ik zie ik zie wat jij niet ziet'. Kinderen kunnen meedoen met kijkspelletjes en een eigen kijkdoos maken. De middag begint om 14.30 uur en om 16.30 uur mag je weer opgehaald worden.

unknown

Tijdens deze middag staat 'zien en kijken' centraal. Met onze ogen proberen we ons bewust te worden van het landschap rondom De Wheem. Natuurlijk gaan we naar buiten en zullen we daar enkele bijzondere kijk-activiteiten ondernemen. Ook zoeken we materiaal voor een kijkdoos, die de kinderen zelf gaan maken. Het belooft een verrassende en bijzondere middag te worden.

Hoe en wat?

Kinderen tussen de zes en twaalf jaar zijn van harte welkom. De kosten voor deze kindermiddag bedragen 2,50 euro per kind. Dat is inclusief een bekertje ranja of chocolademelk en iets lekkers. Tip: trek stevige schoenen aan en kleren die vies mogen worden. Wel eerst even aanmelden via www.landschapoverijssel.nl. Ook voor meer informatie kun je daar terecht.