Hardenberg

Ik Ben Drents Ondernemer

Door de redactie

Het programma Ik Ben Drents Ondernemer draagt al jaren met verschillende partners bij aan het behoud en de groei van de werkgelegenheid, adviseert ondernemers, bijvoorbeeld in tijden van corona, en zorgt voor economische versterking in de regio (en daarbuiten). Sinds 8 februari is ook de gemeente Hardenberg partner.

Huidige vraagstukken zijn de basis voor de inzet van het programma Ik Ben Drents Ondernemer. Door de toevoeging van de verschillende partijen, wordt er (nog) meer

ingezet op onderwerpen als digitalisering, impact ondernemen en de overgang van de huidige naar de groene economie. Er is voor de ondernemer één loket waar hij/ zij terecht kan. Door onze samenwerking zijn de activiteiten, kennis en advisering beter gebundeld en effectiever.

Het programma Ik Ben Drents Ondernemer wordt verder doorontwikkeld zodat het kan blijven voldoen aan de wensen van de ondernemer. De activiteiten vinden plaats in Drenthe en de Dutch TechZone regio. Het loket is bereikbaar via info@ikbendrentsondernemer.nl of 0592-365515.

Meer informatie is te vinden op www.ikbendrentsondernemer.nl.