Hardenberg

Hou Streek bij Vision Sports Competitie

Ingezonden

In de afgelopen maanden werden er binnen de Vision Sports Competitie 4 verschillende wedstrijden georganiseerd. Vanuit Hou Streek Hardenberg deden 7 jeugdleden mee in deze competitie, waarvoor de jeugd naar Hengelo, Haaksbergen, Wierden en Losser ging.

In Losser werd zaterdag de finale-wedstrijd gereden, met afstanden van 100, 300m en 500m en een MassStart. Tijdens de MassStart worden er afhankelijk van de leeftijd diverse rondes zo snel mogelijk gereden, met een gezamenlijke start. Bij de andere afstanden wordt er 1-tegen-1 gereden. Op deze manier doet de jeugd op een laagdrempelige manier wedstrijdervaring op.

De jeugd heeft knap gereden en diverse prijzen in de wacht weten te slepen. Saar werd 3e op 300 en 500 m en 3e bij de Massstart. Remco werd 1e op 300 en 500m en 2e bij de Massstart. Roelof werd 2e bij de 300 en 500m en 2e bij de Massstart. Lotte werd 3e op 100 m en 300m en 1e bij de Massstart. Julia was 3e bij de Massstart maar doordat zij niet aanwezig kon zijn kreeg ze helaas geen beker (voorwaarde van de organisatie). Lotus heeft te weinig meegedaan om in aanmerking te komen voor een prijs en bij Famke in de categorie was veel concurrentie waardoor zijn helaas geen prijs had. Bij Hou Streek staat 'meedoen is belangrijker dan winnen' hoog in het vaandel, dus zijn de trainers trots op alle deelnemers!