Hardenberg

Hotel & restaurant De Bokkepruik sluit

Door de redactie

Chef-kok Jaap Istha en gastvrouw Heleen Istha, eigenaren van hotel & restaurant De Bokkepruik, hebben besloten per 16 februari hun bedrijf, gevestigd aan Hessenweg 7 te Hardenberg, te sluiten. Na vele jaren het vak met veel passie en liefde te hebben uitgeoefend, waarvan 27 jaar met een Michelinster, is het nu genoeg geweest. Leeftijd, gezondheidsredenen en een veranderende markt hebben Jaap Istha en Heleen Istha-Koeslag doen beslissen dat het tijd wordt voor een ander en bij voorkeur iets rustiger leven.

Het pand waarin De Bokkepruik zich bevindt is al sinds 1791 eigendom van de familie Koeslag en al generaties een bekend culinair adres in Hardenberg voor mensen uit de regio en ver daarbuiten. Met het sluiten van De Bokkepruik zal een einde komen aan deze familie traditie. Het bedrijf, gevestigd aan Hessenweg 7, is verkocht en zal niet worden voortgezet als horeca.

De Istha's blijven in de toekomst wel beschikbaar voor diverse culinaire invullingen en adviezen. Het echtpaar Istha bedankt hun gasten voor het vertrouwen in de afgelopen jaren en alle mooie momenten die ze met hun gasten hebben mogen beleven.

Vaarwel menu

Tot en met 25 januari kan er nog genoten worden van de menukaart, van 28 januari tot en met 15 februari is er een speciaal 'Vaarwel menu'. Op zaterdag 15 februari zullen de laatste diners geserveerd worden. Mocht u nog een keer van Jaaps kookkunsten willen genieten, dan is het raadzaam om tijdig te reserveren via 0523-261504 of bokkepruik@planet.nl.

GS-Media/Gert Stegeman

GS-Media/Gert Stegeman