Coevorden

Horecadagen vieren lustrum

Door de redactie

Fier prijkt het getal '30' op de Markt in Coevorden. Dat duidt op het dertigjarig bestaan van de Horecadagen. Die vinden plaats van woensdag 23 tot en met zaterdag 26 augustus in de tent op de Gedempte Haven. Het programma is nu bekend.

De Horecadagen beginnen traditiegetrouw met de HandelsMISSie. Acht meiden vertegenwoordigen tijdens een avondvullende missverkiezing acht bedrijven en verenigingen uit Coevorden en strijden om de felbegeerde titel 'HandelsMISS 2017'. Tijdens de avond wordt duidelijk wie de opvolger wordt van Romy Luttmer. De kandidaten zijn dit jaar: Anouk Boertien voor pannenkoekenboerderij De Ganzenhoeve, Lisa Bonkes voor café Marktzicht, Caylee Centen voor Hema Coevorden, Zifrah Donker voor Kamst Mode, Merlin Eggen voor TVC, Lisa van der Lippe voor Oog op Gewicht, Germaine Nijstad voor Bakker Bart en Romy Scholten voor Casa Delicias.

De donderdag staat in het teken van Nederlandstalige muziek. Achtereenvolgens treden op: 20.30 uur, DJ Peter; 20.45 uur, Erik van Klinken; 21.25 uur, DJ Peter; 22.00 uur, Tribute Nick en Simon (Mark Bouwers uit Coevorden en Nick Arends uit Hardenberg); 22.30 uur, DJ Peter; 23.00 uur, Arjan Venemann; 23.30 uur DJ Peter. Op vrijdag laten vanaf 21.00 uur Charly Lownoise en Twenty 4 Seven van zich horen en op zaterdag staat het podium klaar voor een miniconcert van Wolter Kroes en de hoofdact, Plork en de Aannemers.

Kaartverkoop

De voorverkoop voor vrijdag en zaterdag vindt plaats bij hotel-restaurant Talens, Sallandsestraat 51; café-restaurant Candia, Markt 20; Music & More, Friesestraat 50; Tankstation Firezone, Parallelweg; Readshop Coevorden, Friesestraat 26; Coop Compact Oldengarm, Rembrandtlaan 16. Een kaart kost in de voorverkoop tien euro, aan de kassa vijftien euro. Kijk voor alle informatie op www.horecadagencoevorden.nl.