Hardenberg

Hofsink en Nijland wint derde prijs voor 'Koffiecorner van het jaar'

Door de redactie

Garagebedrijf Hofsink en Nijland in Hardenberg heeft de derde prijs ontvangen voor de mooiste koffiecorner. Dat bepaalde de vakjury in de landelijke verkiezing 'Koffiecorner van het jaar'. Eigenaar Marcel Nijland nam de award in ontvangst tijdens de feestelijke uitreiking bij het garagebedrijf. Nijland: "Onze medewerkers en klanten maken veel gebruik van de koffiecorner, want het is de ontmoetingsplek waar we samenkomen. We vinden het belangrijk om hier extra aandacht aan te geven met goede koffie. Dat we de derde prijs in ontvangst mochten nemen, is een mooie waardering".

Zakelijk koffieleverancier Fortune Coffee organiseerde de verkiezing voor het tweede jaar op rij en reikte de prijzen uit. Koffieondernemer Rob Pierik: "Wij vinden het belangrijk dat de koffiemomenten zo comfortabel mogelijk zijn. Met een ingerichte koffiecorner en goede koffie kunnen klanten en medewerkers even tot rust komen. Garagebedrijf Hofsink en Nijland is een terechte winnaar, want zij hebben echt zorg besteed aan de koffiecorner".

Landelijke prijs

Uit de vele inzendingen met foto's van koffiecorners uit het hele land zijn 23 bedrijven genomineerd als regiowinnaar. Deze koffiecorners zijn beoordeeld door een vakjury bestaande uit Aart Jan Post van 'Thuis in Bouwen', de winnaar van 2018, Corné van Waay van Van Waay Interieurs en Ton van der Tang, directeur van Fortune Coffee. Uit het juryrapport kwam naar voren dat Garagebedrijf Hofsink en Nijland het hoogst scoorde op algemene presentatie en aankleding en sfeer. De eerste en tweede prijs gingen naar kassenreinigingsbedrijf Van der Waay in Hazerswoude-Dorp en meubelmerk Harvink in IJsselstein.

Naast de vakjury kon het publiek stemmen op de mooiste koffiecorner. De 397 online stemmen zorgden ervoor dat Van der Waay naast de eerste prijs ook de publiekprijs kreeg die bestond uit een award en een taart.

Cheque Zorglandgoed Stegerveld, Baalderborg Groep

Dit jaar mochten de winnaars tevens een cheque overhandigen aan een regionaal goed doel naar keuze. Voor de nummer drie betekent dit een bedrag van vijfhonderd euro. Marcel Nijland dacht direct aan de Baalderborg Groep, een regionale zorgorganisatie: "Onlangs hebben we voor Zorglandgoed Stegerveld een bus aangeschaft voor het vervoer en uitjes van de cliënten, want de locatie ligt in een bosrijke omgeving. We willen ze met deze bijdrage graag een extra steun in de rug geven".

Diana Mollen en Anja Gommer van Baalderborg Groep "Onze cliënten kunnen niet tegen prikkels en Stegerveld biedt rust en ruimte. Omdat het achteraf ligt en vervoer kosten met zich meebrengt, willen we deze cheque daarvoor gebruiken. We zijn erg blij met deze bijdrage en we zijn Garagebedrijf Hofsink en Nijland dankbaar". Zie ook www.fortune.nl en www.autofirst-hofsink-nijland.nl.