Hardenberg

HHC Hardenberg vergeet zichzelf te belonen in Groesbeek

Ingezonden

HHC Hardenberg heeft in de eerste wedstrijd van het seizoen één punt gepakt. De ploeg kreeg tegen De Treffers de beste kansen, maar wist niet te score op Sportpark Zuid. Het duel eindigde in de brilstand 0-0.

In de beginfase van de wedstrijd moest trainer Bert van Hunenstijn direct een aderlating verwerken. Boy van de Beek maakte direct een felle overtreding, waardoor Matthijs Hardijk met een blessure uitviel. De Treffers zette goed druk en speelde fel, waardoor de ploeg in totaal vier gele kaarten zou pakken. Zowel de ploeg uit Groesbeek als HHC Hardenberg waren af en toe gevaarlijk.

In de tweede helft kreeg De Treffers de eerste kans, een bal vanaf randje zestien over de goal. Daarna kreeg HHC ook weer mogelijkheden, bijvoorbeeld via Rob van der Leij die net over het doel schoot op aangeven van Ravelino Junte. Maar ook Rick Hemmink was dichtbij met twee flinke mogelijkheden: een schot hard over de grond en een spannende 1-op-1 situatie met de keeper - uiteindelijk buitenspel. En daarmee wist HHC Hardenberg niet te winnen, ondanks dat ze dat verdienden.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer