Gesponsord door

Heuver nieuwe hoofdsponsor van HHC Hardenberg

Door de redactie

HHC Hardenberg is trots om Heuver als nieuwe hoofd- en shirtsponsor te mogen presenteren. De komende seizoenen zal het Hardenbergse bedrijf de vereniging op deze mooie wijze ondersteunen.

Eerder werd bekend dat Nijhof-Wassink na zes jaren stopt als hoofdsponsor. Met Heuver, een van de grootste bandenspecialisten van Europa, heeft HHC Hardenberg een prachtige opvolger weten te vinden. Voorzitter Bert Beun is dan ook ontzettend trots: "Een mooiere nieuwe hoofdsponsor als opvolger is voor ons niet denkbaar. Heuver is een toonaangevend familiebedrijf van naam en faam met haar hoofdvestiging in Hardenberg", stelt Beun. "Al vele jaren zijn Heuver en HHC aan elkaar verbonden, veel van hun medewerkers en familieleden dragen oranjezwart diep in hun hart. De extra stap naar het hoofdsponsorschap geeft onze relatie nog meer glans. #samenmakenwehhc in optima forma."

Bertus Heuver, algemeen directeur van Heuver, vertelde vrijdagavond over het aanstaande hoofdsponsorschap. "Het motto van ons familiebedrijf 'Our Drive to Succeed is Your Benefit' maakt dat we als Heuver dagelijks scherp zijn om onze klanten professioneel te verrassen. Dit alles op basis van het aangaan en behouden van duurzame relaties", zegt Heuver. "Juist deze aanpak herkennen we in de performance van HHC. Daarom willen we graag een extra bijdrage leveren aan HHC. Vol trots stappen we dan ook in als hoofdsponsor per 2020/2021 bij de club waar vele van onze medewerkers en klanten een warme relatie mee onderhouden".