Hardenberg

Het is nu tijd om mijn droom uit te laten komen

Door de redactie

Masseren is absoluut één van mijn dromen. Het is zelfs mijn passie. Als gediplomeerde massagetherapeut krijg ik veel voldoening als jij door middel van mijn massage veel 'los' kan laten. Niet alleen op fysiek, maar ook op mentaal gebied. De kracht van aanraking, het prikkelen van de zintuigen, het effect op fysiologisch niveau. Ontspannen spieren. Verbetering van de bloedcirculatie. Een verbeterde nachtrust. Dát is wat een massage allemaal teweeg kan brengen en waar ik het voor doe. Heerlijk verwarmde olie en ontspannen achtergrondmuziek dragen daar zeker aan bij.

De meeste mensen nemen echter veel te weinig rust en tijd om te genieten van een heerlijke wellnessmassage. Met name in deze drukke tijden, waarin er enorm veel van ons lichaam gevraagd wordt. Denk hierbij aan stress en/of fysieke belasting. Misschien kamp jij wel met chronische pijn of ervaar jij beperking in jouw bewegingsvrijheid en belastbaarheid. Maak dan de overweging om massage in jouw leven toe te laten. Ervaar de magie van een massage. Maar pas op, het werkt verslavend!

Je bent van harte welkom in mijn nieuw geopende massagepraktijk Balans aan de Stegerensallee 65 te Dedemsvaart. Voor het maken van een afspraak bel of app 06-5044 4336.