Hardenberg

Het is het zover TOF! Wonen heeft haar deuren geopend

Door de redactie

TOF! Wonen is een sfeervolle woon- en interieurwinkel met een ruime keuze aan meubels, interieur accessoires, planten en potten, mooie hebbedingen en leuke kado's. Hier kun je terecht om je huis er weer tof uit te laten zien.

Onze winkel straalt een gezellig en eigen karakter uit, die je terugziet in de uitgebreide woon & design collectie, zoals de collecties van bijv. PTMD, Dutz en Mijn Stijl. Regelmatig wordt de winkel verandert en komen er nieuwe items binnen! Een reden om regelmatig even binnen te lopen. Daarnaast geven wij je een woon, interieur en plantenadvies vanuit een deskundige achtergrond. Wij creeren graag een prettige sfeer binnen- en buitenshuis, die zorgt voor de juiste ontspanning en gevoel.

Ook kun je bij ons terecht voor een styling advies, in onze winkel vooralsnog aan de Europaweg in Hardenberg of op locatie. Met de combinatie van toffe woonaccessoires en planten kun jij je huis, tuin, winkel en kantoor een eigen karakter geven. Wij nemen je graag mee in onze wereld van groen, wonen, buitenleven en (stads)tuinieren. Roel van den Biggelaar en Caroline Crofts hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in de winkel aan de Europaweg 21. Conform de richtlijnen van het RIVM graag een afspraak maken: telefoonnummer: 0523-271400 of email: info@tofwonenhardenberg.nl