Hardenberg

Herstart activiteiten H.S.V. De Dobber Hardenberg

Ingezonden

Vanwege de corona pandemie had H.S.V. De Dobber alle activiteiten afgelast. Individueel mocht er gelukkig wel gevist worden en daar werd door velen gebruik van gemaakt. Vissen is hot zeker in deze corona tijd. Nu de regels minder streng geworden zijn mogen er ook weer wedstrijden gevist worden. Daarom heeft he bestuur nu toch nog besloten om wat wedstrijdjes in te plannen voor zowel de groep Parkvissers als ook voor de senioren. We gaan geen competitie meer organiseren. Het worden individuele wedstrijdjes voor alleen eigen leden van De Dobber. Natuurlijk wordt er gevist volgens het dan geldende corona protocol. Dat houd in elk geval in afstand houden, geen handen geven, gepast betalen en als je ziek bent thuis blijven. Een en ander wordt voor de wedstrijd uitgelegd.

De Parkvissers starten op woensdagmiddag 12 augustus. Er wordt dan gevist in de Radewijkerbeek in Baalderveld . De loting is bij de duiker in het kanaal om 12.45 uur. Vissen van 13.30 tot 16.30 uur. Zorg dat je op tijd bent. Inschrijfgeld € 2,- per deelnemer en je moet gepast betalen. Er zijn dag prijsjes. Het protocol wordt aan het water uitgelegd.

De senioren starten op zaterdag 15 augustus. Er wordt dan gevist in de Lutterhoofdwijk aan de Posthoornweg bij het fietspad De loting is bij de silo in De Krim om 07.45 uur. Er wordt gevist van 09.00 tot 13.00 uur. Er wordt alleen op gewicht gevist. Inschrijfgeld is € 5,- ook hier moet gepast betaald worden. Ook hier zijn dagprijzen. De regels worden ook hier aan het water uitgelegd. Zie ook het programma op onze website. Geef dit door aan je collega vissers als je wilt.

De wedstrijdcommissie