Hardenberg

Heropening Landbouwmuseum Avereest te Dedemsvaart

Door de redactie

Per 6 juni 2020 wordt het Landbouwmuseum Avereest te Dedemsvaart heropend. Zoals u wellicht weet hebben alle musea de deuren moeten sluiten in verband met de wereldwijde Corona problematiek.

Dit is natuurlijk voor het Landbouwmuseum Avereest te Dedemsvaart niet anders geweest. Maar vanuit de regering hebben zij te horen gekregen dat ze weer mondjesmaat mensen toe mogen laten in het museum. "Maar net als op alle andere plaatsen moeten wij ons ook aan bepaalde hygiëne regels houden. Dit houd in ons geval in dat we nog geen grote groepen mogen toelaten. En we zullen mensen van te voren moeten vragen of men klachten heeft en als dat zo is zullen wij deze mensen moeten weigeren", laten de mensen van het Landbouwmuseum Avereest weten.

"Verder hebben wij bij de ingang desinfecterende crème staan en onze gasten worden dan ook vriendelijk verzocht hier gebruik van te maken om onze medewerkers te beschermen. De koffieruimte is heringericht op de 1,5 meter aan te kunnenhouden. Wij zijn zeer verheugd dat wij u weer mogen ontvangen en willen u dan ook van harte uitnodigen om eens te langs te komen. We hebben een Nieuwe Huiskamer ingericht zoals deze er in vroegere tijden uit heeft gezien. We zijn hier dan ook erg trots op. We zien u graag tegemoet in ons museu"'. U kunt reserveren via info@landbouwmuseumdedemsvaart.nl