Hardenberg

Heropening bovenverdieping Kringloop de Samenwerking en aanpassingen Corona

Door de redactie

Zoals bekend is bij onze klanten heeft Kringloop de Samenwerking de deuren van de bovenverdieping al vanaf januari gesloten. In januari zijn we namelijk gestart met het vernieuwen van het dak, deze was in slechte staat. Tijdens de verbouwing zijn we geteisterd door de stormen Ciara, Dennis en Ellen waardoor de heropening uitgesteld moest worden. Echter Nadien kwam het Coronavirus en omdat we een zorgvoorziening zijn hebben we de zware keuze moeten maken om de winkel voor klanten te sluiten.

Toch zijn we niet helemaal dicht geweest. We hebben de dagbesteding open gehouden. Met de gestelde maatregelen en in overleg met het RIVM en de GGD is dit tot aan heden toe mogelijk geweest.

En dat is maar goed ook. De deelnemers die dagbesteding bij ons in de kringloop volgen kampen dagelijks met angsten, zware depressies, horen stemmen, ondergaan verslavingen, zijn verstandelijk beperkt enz. Om deze mensen te blijven ondersteunen en te begeleiden hebben wij de continuïteit aan zorg voorop gezet en daarom de keus gemaakt de kringloop te sluiten. In deze periode hebben we met elkaar geoefend om de maatregelen goed te kunnen hanteren. Dit was voor velen van ons erg moeilijk, maar Samen zijn we sterk. Daarom bent u weer welkom bij Kringloop de Samenwerking vanaf 18 mei aanstaande.

De bovenverdieping is geheel vernieuwd. Met name uitbreiding van de boeken en kledingafdeling, deze zijn overzichtelijker en ruimer van opzet. Zoals u van ons gewend bent oogt het niet als een kringloop winkel, maar zijn de prijzen het wel. We zijn blij open te kunnen en u weer te mogen ontvangen. Echter gebeurt dit wel met onze maatregelen. Zo kunt u alleen met de pin betalen, is een winkelmandje verplicht, zijn er looproutes, kunnen we geen koffie aanbieden, zijn ruimtes aangepast en zijn de klanten toiletten gesloten. De volledige maatregelen ziet u bij binnenkomst. Er zijn gewijzigde openingstijden: maandag tot en met vrijdag 12.00-18.00 uur, zaterdag 10.00-18.00 uur.We hopen op uw begrip hiervoor. Met dank aan de vrijwilligers voor hun geweldige inzet. SAMEN STERK.

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer