Hardenberg

Herman Kerkdijk is halve eeuw werkzaam bij de Larcom

Door de redactie

Op 28 april was het exact 50 jaar geleden dat Herman Kerkdijk bij de sociale werkvoorziening Larcom in dienst trad. Het heuglijke feit werd maandag 29 april op grootse wijze gevierd in de kantine van Larcom. Onder toeziend oog van de directeur van Larcom Rob Houthoofd en de burgemeester van Ommen de heer Hans Vroomen zag men een stralende Herman Kerkdijk temidden van zijn collega's.

"Hoe ik dit zo lang vol gehouden heb...?? met veel humor en passie voor mijn werk aldus Herman. Vanaf dag 1 tot op de dag van vandaag ben ik elke dag met plezier naar de werkvoorziening gegaan. Ik heb gewerkt in de metaal, de grafische afdeling en tenslotte in de montage. Het allermooiste vond ik toch wel de grafische, iets waar hij nog met weemoed aan terug denkt".

Tijdens de receptie werd Herman goed in het zonnetje gezet, met leuke anekdotes van zijn loopbaan bij Larcom, bloemen, cadeaus van collega's.

Over drie maanden gaat Herman met pensioen, iets waar hij nu toch wel stiekem naar uitkijkt. Hij is en blijft een unicum, want wie werkt er nu een halve eeuw bij dezelfde werkgever.