Ommen

Heracles zoekt beste FIFA-speler van Ommen

Door de redactie

Met de huidige maatregelen is het voor niemand een pretje. Ook niet voor jongeren die nu thuis moeten zitten en na 21.00 uur nergens naartoe kunnen. Heracles Almelo reikt hen de hand met een gaaf FIFA-toernooi. Heracles Almelo wil hen vermaak bieden voor de vrijdagavond, te beginnen op vrijdag 26 februari in de gemeente Ommen.

Het toernooi wordt georganiseerd in samenwerking met ProPlayers en is helemaal gratis. Jongeren uit de gemeente Ommen kunnen zich gemakkelijk aanmelden via de website. Het toernooi start om 18.30 uur. De opzet van het toernooi wordt bepaald door het aantal deelnemers. In een ideale situatie begint het toernooi met een groepsfase waarna een knock-out fase volgt. Het toernooi wordt gespeeld op de PlayStation 4 met 'normale teams'. Iedereen kan dus spelen met zijn of haar favoriete team.

Het toernooi staat ook open voor jongeren die niet uit de gemeente Ommen komen. Zij dingen echter niet mee naar de prijs voor de gemeente Ommen. Voor de winnaar van de gemeente Ommen ligt er een ticket klaar voor de Finale Talentendagen die aan het eind van het seizoen gehouden worden. Hier maken deelnemers kans op een contract als official ePlayer van Team Heracles eSports.

Kijk voor meer informatie op www.heracles.nl/esports of rechtstreeks op: www.heracles.nl/2021/01/08/ben-jij-de-beste-fifa21-speler-van-de-gemeente-ommen/.