Hardenberg

Henk Middag neemt na 45 jaar afscheid van OBO Tyres

Door de redactie

Slingers, cadeaus en een mooie fototaart. Aan alles was gedacht toen Henk Middag op donderdag 20 april aan kwam rijden bij zijn werk op het bedrijventerrein Broeklanden in Hardenberg. Iedereen bij OBO Tyres zat klaar om samen met Henk en zijn gezin te vieren dat Henk met pensioen gaat. 45 jaar heeft Henk voor OBO Tyres gewerkt.

Op 9 november 1971 trad Henk in dienst bij OBO (Overijsselse Banden Onderneming) dat toen nog in Beerzerveld gevestigd was. Henk heeft altijd op de afdeling Koudzool gewerkt waar het flink aanpoten is. Grote banden in bandenzakken doen en afstomen in een grote autoclaaf. Tot op de laatste dag heeft Henk dit met een leeftijd van 67 jaar volgehouden.

Dat Henk enorm gewaardeerd werd onder zijn collega's blijkt uit de mooie geschenken die voor hem klaar stonden. Zo maakten de mannen van zijn afdeling van Henks schaar een waar kunstwerk en kreeg hij van het bedrijf een bijzondere foto op aluminium. De vrouw en twee van Henks kinderen vergezelden Henk op de laatste dag. Ze genoten van het heerlijke gebak en de bijzondere en grappige anekdotes. Alle collega's feliciteerden Henk met een welverdiend pensioen en hopen dat hij flink zal genieten van de vrije tijd die hij onder meer kan besteden aan zijn hobby tuinieren.