Coevorden

Hemmes en Mecklenfeld bundelen krachten

Door de redactie

Al ruim vier jaar zijn beide partijen partners van elkaar en samen hebben ze tientallen schitterende tuinen, terrasoverkappingen, veranda's en tuinschuren ontworpen en aangelegd. Op 1 februari hebben ze hun samenwerking verder uitgebreid. Peter Mecklenfeld (eigenaar van hoveniersbedrijf Mecklenfeld tuinen) gaat, naast zijn vestiging in Hardenberg en Kloosterhaar, ook in Coevorden een vestiging starten. Vanuit de showroom van Mark en Ellen Hemmes (Hemmes Tuin & Lifestyle) zal Peter zijn werkzaamheden uitvoeren, om zo hun klantenkring in de regio nog beter te kunnen helpen met persoonlijk tuinadvies en tuininspiratie.

In de showroom van Hemmes Tuin &Lifestyle worden jaarlijks de nieuwste trends gepresenteerd op gebied van buitenleven. "We krijgen naast het leveren en plaatsen van onze producten ook steeds meer vraag in onze zaak voor het volledig verzorgen van de tuinaanleg of tuinrenovatie. We hebben met Mecklenfeld daarin een erg fijne partner gevonden", aldus Mark Hemmes. Door nu ook fysiek zichtbaar te worden in de regio willen de ondernemers meer klanten ontzorgen in het proces van oriëntatie en inspiratie tot en met de aanleg van complete tuinprojecten.

Mecklenfeld tuinen staat bekend om hun moderne tuinen waar het buitenleven centraal staat. Binnen wordt met buiten verbonden en gebruikersgemakken (praktisch en onderhoudsarm) zijn kenmerkend voor hun tuinontwerpstijl. Deze visie sluit uitstekend aan bij de visie van Hemmes en daarom is de samenwerking ook voorbestemd om een succes te worden. "Onze expertises samen vormen een compleet recept met alle ingrediënten voor excellent buitenleven", vertelt Peter Mecklenfeld met passie over hun gezamenlijke plannen.

Iedereen is van harte welkom bij Hemmes Tuin & Lifestyle waar tuin- en lifestyleproducten op grote schaal worden gepresenteerd in hun 800m2 overdekte showroom en 2000m2 buitenterrein. Alle trends voor het buitenleven worden op de voet gevolgd en zijn te bewonderen aan de Krimweg 34 te Coevorden waar mensen met tuinplannen zonder afspraak kunnen binnenlopen om inspiratie op te doen.

Seizoensopening

"De officiële seizoensopening staat gepland op 24 februari. Mensen zijn van harte welkom om het seizoen samen met ons te beginnen" sluit Ellen Hemmes af. Hemmes Tuin & Lifestyle: www.tuinenlifestyle.com; Mecklenfeld tuinen: www.mecklenfeldtuinen.nl.