Hardenberg

Help AZIZ met gezinshereniging!

Door de redactie

Negen jaar geleden vluchtte Aziz hals over kop uit Jemen. Alles achterlatend, wat hem lief was, een ongewisse toekomst tegemoet. Nu, negen jaar later, heeft de IND Aziz toestemming gegeven zijn gezin over te laten komen om in een veilige omgeving een nieuw bestaan op te bouwen. Elke euro die hij overhoudt wordt gespaard, maar zet nauwelijks zoden aan de dijk. Wij (Paula en Carla Lucassen) willen Aziz (onze buddy) graag helpen en zijn daarom een crowd funding actie gestart om zo snel mogelijk 4000,00 euro bij elkaar te krijgen. Helpt u mee?

U kunt AZIZ helpen door een vrijwillige bijdrage te storten op de rekening van de Stichting Buddy Project Hardenberg, nummer NL 02 RABO 0340272430 onder vermelding van 'HELP AZIZ'.

Mede namens Aziz hartelijke dank voor uw bijdrage aan het geluk van dit mooie gezin. Stichting Buddy Project Hardenberg ondersteunt deze actie van harte en hoopt van harte dat na negen jaar, Aziz zijn vrouw en kinderen weer in de armen kan sluiten. Wij bevelen de actie van harte aan.