Hardenberg

Heksensoep maken bij De Koppel

Door de redactie

Op zaterdag 9 november organiseert De Koppel een kindermiddag, waarbij er iets lekkers gemaakt wordt. Kinderen vanaf 6 tot en met 12 jaar zijn van harte welkom. Oudere of jongere kinderen die het leuk vinden, zijn natuurlijk ook welkom.

Dit keer wordt er een hartige heksensoep gemaakt van o.a. tomaten, vergezeld van lange vingers. Deze vingers zijn ook hartig, namelijk soepstengels met spek. Tussendoor is er voor de kinderen rode ranja.

Wie durft er samen heksensoep te maken? Van lokale groenten, kruiden en een snufje magie brouw je de lekkerste soep. Die je daarna met z'n allen op gaat eten. Als je het leuk vindt, mag je verkleed komen! De leiding is in handen van Janet Bouwhuis. Janet is gek op koken en werkt graag met kinderen. Zin in deze smaakvolle middag? Geef je dan uiterlijk 7 november op! De middag begint om 13.30 uur en eindigt rond 15.30 uur. Voor informatie en opgave tel. 0523-273388. De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal.