Hardenberg

Heel Gramsbergen knipt bij kapsalon Breukelman

Door de redactie

Op 11 december wordt de geheel vernieuwde kapsalon van de familie Breukelman in Gramsbergen officieel geopend. En alle bezoekers aan de kerstmarkt op 11 december, van 16.00 tot 20.00 uur, kunnen daaraan mee helpen. Onder het motto: heel Gramsbergen knipt, wordt het nieuwe logo door alle bezoekers onthuld. En natuurlijk staat er een hapje en drankje voor iedereen klaar!

Nieuwe look voor kapsalon Breukelman

Wie er de laatste weken binnenkwam of langsliep kon al een glimp opvangen van de nieuwe look van kapsalon Breukelman. Het hele interieur heeft een nieuwe kleur gekregen, de wanden zijn voorzien van prachtige foto's en er is een nieuw logo ontworpen. Als je langs de zaak loopt aan de Voorstraat in Gramsbergen, valt het meteen op. Mooie nieuwe gevelbekleding, frisse kleuren in een mooie nieuwe huisstijl. En ook de nieuwe in het oog springende koffie-en leestafel is een fijne plek om even te wachten. "Het ziet er allemaal weer strak en netjes uit, daar kunnen we jaren mee vooruit", zegt Daphne Breukelman. "We verheugen ons erop om onze klanten te ontvangen in de vernieuwde kapsalon". Daphne is na haar opa en oma, vader en moeder de derde in rij van de familie Breukelman die werkzaam is in het familiebedrijf dat al sinds 1945 niet weg te denken is uit het centrum van Gramsbergen. Samen met Gerrit, Carla en Anna werkt ze elke dag met veel plezier in de kapsalon aan de Voorstraat in Gramsbergen.

Heel Gramsbergen knipt en wint

Tijdens de kerstmarkt kan elke bezoeker zelf een stukje van het nieuwe logo tevoorschijn knippen. Met de bon die daarbij losgeknipt wordt, kan iedereen meedoen aan een leuke winactie! Kom langs op 11 december in de vernieuwde kapsalon, neem een kijkje, drink een drankje en doe mee aan onze winactie. Iedereen is van harte welkom!