Hardenberg

Hardenbergs gezin wint volledige reissom terug

Door de redactie

Reisorganisatie Thomas Cook en VakantieXperts in Hardenberg hebben vrijdag 12 juli een geweldige prijs uitgereikt aan familie Bakker: zij hebben de volledige reissom van hun vakantie naar Kreta gewonnen door deel te nemen aan de actie van de reisorganisaties.

SENTIDO, een van de hotelmerken van Thomas Cook, bestaat dit jaar 10 jaar. SENTIDO staat bekend om haar toplocaties, oog voor detail en hoge standaard voor kwaliteit en comfort. Om dit jubileum te vieren, zetten Thomas Cook en VakantieXperts in april een actie op om kans te maken op een gratis vakantie in een SENTIDO hotel. Alle boekingen in een SENTIDO hotel, gemaakt tussen 4 april en 13 mei 2019, deden mee in de strijd voor het terugwinnen van de volledige geldsom. De winnaar is uiteindelijk gekozen middels loting, waarbij de naam Bakker viel.

Naar de zon op Kreta

Vol ongeloof nam Marcel de prijs in ontvangst bij hun reisbureau aan de Burgemeester Bramerstraat. "Hij zag het totaal niet aankomen", zegt Kim Slingerland van Thomas Cook. De boeking bij VakantieXperts betrof een last minute naar de zon: Marcel en zijn partner wilden simpelweg naar een bestemming waar het mooi weer was. In mei vlogen zij via regionale luchthaven Eindhoven voor een week naar het zonnige Kreta, om in het luxe beachhotel SENTIDO Blue Sea Beach te verblijven. "We merken dat reizigers steeds vaker vertrekken vanaf Eindhoven omdat het de reistijd, en wachttijd op de luchthaven zelf behoorlijk kan beperken". Kim Slingerland vult aan: "Marcel heeft laten weten dat ze onwijs hebben genoten van hun vakantie en dat ze niets tekort kwamen in het hotel. Nu, na thuiskomst, kunnen ze hun reissom weer in hun zak steken en met een baby in het vooruitzicht is dat natuurlijk meer dan welkom!".