Gesponsord door

Hardenberger Avondvierdaagse neemt afscheid van sponsor

Door de redactie

Op dinsdag 11 juni heeft de Hardenberger avondvierdaagse afscheid genomen van één van haar grote sponsoren, drukkerij Olbo. Sinds 2004 heeft Olbo de programmaboekjes gedrukt met daarin onder andere de routes, wandeltips, blarentips, muziekkorpsen en de andere sponsoren Reiling en BR-flex.

In de vijftien jaar dat er boekjes waren, is er veel ontwikkeling geweest wat druk werk betreft. Steeds mooiere opmaak, gekleurde boekjes, lettertype en leuke foto's. Maar omdat de organisatie met de tijd mee 'moet', zijn papieren boekjes achterhaald/ouderwets. De website van de vierdaagse is vernieuwd. Daar zijn nu de routes en informatie op te vinden zodat iedereen de routes zelf kan afdrukken. Ook zijn de routes afgedrukt in de Toren. Zo kan iedereen, jong en oud deze vinden.

Zo is er na vijftien jaar een eind gekomen aan een 'boekjestijdperk'. Het gehele comité, dankt Olbo heel hartelijk voor de geleverde diensten. Die dank werd mede overgebracht door voorzitter Theo v. Weert van de vierdaagse die daarbij een fraaie plant overhandigde aan Theo Bouwmeester, eigenaar van Olbo.