Hardenberg

Hardenberg weer in de ban van paars

Door de redactie

Na een meer dan fantastische eerste editie in 2016, maakt Hardenberg zich opnieuw op om ondergedompeld te worden in de kenmerkende paarse kleur die een Samenloop voor Hoop met zich meebrengt. Op 12 en 13 juni wordt opnieuw 24 uur gewandeld om figuurlijk stil te staan bij de strijd tegen kanker.

Voorzitter Bertrand Stoeten: "We zijn inmiddels bijna vier jaar verder, waarin een hoop is gebeurd. Tijd voor een tweede Samenloop vonden wij. Dat wij als organisatie hier allemaal opnieuw de schouders onder wilden zetten was vanaf het begin aan duidelijk, maar sinds de gevolgen van kanker binnen onze groep wel heel voelbaar zijn geworden, zijn we nóg gemotiveerder!"

24 uur aaneengesloten wandelen

Een Samenloop voor Hoop is een 24 uur durend wandelevenement waarmee geld opgehaald wordt voor kankeronderzoek. Deze 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd die een kankerpatiënt moet leveren. Tijdens de Samenloop steunen we elkaar tijdens het wandelen, komen we vaak tot verrassende gesprekken, staan we stil bij kanker en vieren we door middel van entertainment voor jong en oud vooral het leven. Een ware beleving.

Kick-off

Op maandag 27 januari, om 20.00 uur, zal de heer Stoeten samen met Jan Luc Kobes, regiocoördinator van Noord-Nederland bij KWF Kankerbestrijding, de kick-off voor deze tweede editie verzorgen. Tijdens deze informatieavond, die gehouden wordt in Theater de Voorveghter, worden alle ins en outs besproken, herinneringen opgehaald en zal er ruimte zijn voor vragen en aanmeldingen. Stoeten benadrukt dat het in een informele setting zal zijn waarbij iedereen dan ook meer dan hartelijk welkom is.