Hardenberg

Hardenberg onderdeel van Open NK Poker

Door de redactie

Het Open Nederlands Kampioenschap Poker organiseert op donderdag 15 oktober een online voorronde voor de inwoners van Hardenberg en omgeving. Verspreid over het land worden er 200 voorrondes gespeeld met als doel het halen van de landelijke finale. De online voorronde van Hardenberg begint om 19.30 uur.

De winnaar van de online voorronde krijgt de titel 'Online Pokerkampioen van Rotterdam 20/21' die gepaard gaat met een mooie trofee. Daarnaast kwalificeert de winnaar zich voor de halve finales van het ONK Poker. Daar strijden pokerliefhebbers uit het hele land voor een plaats in de landelijke finale. Niet alleen de winnaar maakt kans op een plek in de volgende ronde. Aan de hand van het deelnemersaantal wordt bepaald hoeveel deelnemers zich kwalificeren voor de halve finales. Een deel van de deelnemers krijgt ook nog de kans door te breken via de online kwart finales.

Zowel de halve finales als de finale van het ONK Poker worden in de zomer van 2021 live gespeeld aan echte pokertafels. De winnaar van de finale wordt gekroond tot 'Pokerkampioen van Nederland 20/21' en laat daarmee naar verwachting ruim 20.000 deelnemers achter zich. Je weet nooit waar een goede prestatie in de finale toe kan leiden. In het verleden zijn meerdere amateurpokerspelers benaderd voor een sponsordeal. Zo werd Ruurd Nauta in 2017 gesponsord lid van Team ONK Poker waardoor hij de kans kreeg mooie (inter)nationale pokertoernooien te spelen. In zijn eerste jaar als gesponsorde pokerspeler won Ruurd al meer dan 30.000 euro.

Laagdrempelig toernooi

Iedereen die mee wil doen kan zich via www.onkpoker.nl/ inschrijven. Het inschrijfgeld bedraagt 7,50 euro. "Door mee te doen krijgen zij niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel", zegt Mathijs Jonkers, organisator van het ONK Poker. "Met name voor beginnende spelers zijn de online voorrondes de meest laagdrempelige manier om kennis te maken met het spel en met andere pokerspelers".

Lees De Toren & De Toren van Twenterand online.Weer