Hardenberg

Hardenberg heeft twee nieuwe wijkagenten

Door de redactie

Vanaf 1 januari 2021 zijn Susan Stenneberg en Dennis Jurgens actief als wijkagenten voor de gemeente Hardenberg. Zij gaan het team van wijkagenten versterken.

Susan en Dennis zijn geen onbekenden in de gemeente Hardenberg. Beide zijn vanaf circa 2016 tot 2021 actief geweest als jeugdagent in Dedemsvaart en Balkbrug. Vanaf 1 januari 2021 richten zij zich naast de jeugd dus ook op de wijk.

Susan is in 2016 gestart in de gemeente Hardenberg en heeft zich vrijwel direct toegespitst tot jeugdagent voor de wijken Dedemsvaart en Balkbrug. Susan voert nu vanaf 1 januari 2021 een combinatie functie uit als wijk- en jeugdagent in de wijken Dedemsvaart en Balkbrug, waarbij ze de rol over gaat nemen van voormalig wijkagent Marlon van der Sleen. Susan zal deze functie vervullen naast wijkagent Marieke Kelder.

Dennis is geboren en getogen in de gemeente Hardenberg waarbij hij in de jaren 2013 tot 2015 is begonnen als politieagent in gemeente Hengelo (o). In 2015 heeft Dennis de overstap gemaakt naar de Politie Hardenberg waarbij hij de rol als jeugdagent heeft opgepakt. Vanaf heden 1 januari 2021 voert Dennis een combinatiefunctie uit als wijk- en jeugdagent voor het buitengebied van Hardenberg, gericht op de dorpskernen. Dennis heeft reeds de wijk overgenomen van wijkagent Martin Veurink. Wijkagent Veurink zal zich blijven toespitsen op het AZC te Hardenberg waarbij hij ook zal fungeren als contactpersoon voor de vakantieparken in Hardenberg Zuid.

"Samen zorgen we voor een veilige en leefbare wijk! Als wijk- en jeugdagent vind ik het belangrijk om als aanspreekpunt te fungeren en te weten wat er in mijn wijk speelt. Als je weet wat er speelt kun je hier gericht op anticiperen", aldus Susan Stenneberg.

"Als wijkagent - en jeugdagent wil ik graag een schakel zijn tussen de politiecollega's, de burger en mijn partners in de wijk. Ik vind het belangrijk om midden in de wijk te staan en ik hoop zoveel mogelijk mensen te leren kennen. Hierdoor hoop ik een goede informatiepositie te krijgen. Zodat we samen de veiligheid en leefbaarheid in onze wijken kunnen behouden dan wel aan de voorkant al kunnen verbeteren!", aldus Dennis Jurgens. "Wilt u met ons spreken? Dat kan! U kunt ons vinden op www.politie.nl en daarnaast zijn wij ook op sociale media actief. U kunt ons vinden op Instagram onder de namen Wijkagenten hardenberg & Wijkagenten_Dedemsvaart_Balkbrug".